Yvonne Groeneveld

Bij Eugenie in de Keuken

Datum: zo 10 september 2017


Open: vanaf 13:45 uur


Aanvang: 14:30 uur


Entree:  €13 / €11 cjp, u-pas en 55plus


Maaltijd:  €10 extra ( reserveren verplicht ! )Social Media
Website www.yvonnegroeneveld.nl


20170910 ws Eugenie

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken. In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast een gast, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven. De gasten van deze middag zijn de illustrator Jeroen Krul en de gitarist Erwin Ligten. Jeroen Krul is een jonge Illustrator van Indische afkomst. In zijn afstudeer project laat hij zien waar zijn fascinatie ligt voor zijn Indische roots. Erwin Ligten, is een oude rot in zijn vak, die bekend staat om zijn Indo rock roots en zijn sound met een melodische inslag met hang naar melancholie. Denk bijvoorbeeld aan zijn album Kroncong Baru. Onlangs verscheen zijn nieuwe album SUN.

Daarnaast is er open microfoon; hierbij geeft tante Eus een bezoeker de kans om zijn/haar zegje te doen, want aan de keukentafel kan immers alles worden besproken.
Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames. (Reserveren verplicht!)

Tijdens, maar ook na afloop van deze happening, zal zanger-gitarist Joonie van Maanen u muzikaal entertainen. Sri verzorgt de hapjes en overheerlijke gerechten. Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

 20170910 ws ErwinLigten20170910 ws JeroenKrul

 20170910 ws Sri