Alex Ploeg & Kasper van der Laan

dubbelprogramma

Datum: vr 8 en za 9 september 2017


Open: vanaf 19:45 uur


Aanvang: 20:30 uur


Entree:  €15 / €14 cjp en u-pasSocial Media
Website www.alexploeg.nl
Website www.kaspervanderlaan.nl
website www.hekwerk.nl

20170908 ws Ploeg

20170908 ws vanderLaan

Deze veelbelovende nieuwe talenten in cabaretland zijn beiden lid van de Comedytrain en te horen in het Radio 2 programma Spijkers met Koppen.

Alex Ploeg
Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

In 2016 stond Alex in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten: ‘Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.’ Alex schrijft verder voor sketchprogramma’s zoals Klikbeet (NTR, april 2017) en Cojones (VARA). 

Kasper van der Laan
Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Zijn verhalen zijn doordacht, zijn observaties origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Kasper speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Kasper speelde eerder dubbelprogramma’s met Daniël Arends, Jan Jaap van der Wal, Henry van Loon en Martijn Koning en hij stond onlangs nog op Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Vanavond speelt hij drie kwartier uit zijn eerste avondvullende voorstelling.