DATE: 12 nov 2017
TIME: 14:30
Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken 12 nov 2017

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.
In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.

De gasten  van deze middag zijn Armando Ello en Max Rijkschroeff. Armando Ello is een begenadigd fotograaf.  Deze middag kan het publiek kennis nemen van zijn werk. Door middel van verschillende projecten toont hij ons zijn fascinatie voor zijn portretten. Daarnaast laat meneer Max Rijkschroeff  ons het verschil weten tussen de Indische en Indonesische keuken en vraagt hij aandacht voor Stichting Halin : Hulp aan Landgenoten in Indonesië.

Armando Ello

Max Rijkschroeff

20171112_ws_MaxRijkschroeff

Daarnaast is er open microfoon; hierbij geeft tante Eus een bezoeker de kans om zijn/haar zegje te doen, want aan de keukentafel kan immers alles worden besproken.
Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames.

Tijdens, maar ook na afloop van deze happening, zal zanger-gitarist Joonie van Maanen u muzikaal entertainen. Sri verzorgt de hapjes en overheerlijke gerechten.
Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

Social Media

Aanvang 14:30 uur
Kassa open 13:45 uur
Entree €13 / €11 CJP | U-pas | 55+
Maaltijd €10 extra (Reserveren verplicht!)
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017