Un Dos ..
DATE: 28 apr 2018
TIME: 20:30
Un, Dos .. 28 apr 2018

Dubbelcabaret

Helaas kan de voorstelling van Un, Dos, Stress op zaterdag 28 april niet doorgaan wegens ziekte van een van de spelers. Excuses voor het ongemak. Maar ter vervanging zal er een dubbelcabaretprogramma gespeeld worden. Die blonde en die bril van Un, Dos, Stress spelen allebei solo een try-out van hun nieuwe programma.

Die blonde is Thijs van de Meeberg (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015). Thijs van de Meeberg try-out voor zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Kom nou maar gewoon’ waarmee hij in november 2018 in de première gaat in de schouwburg van Utrecht. Met zijn debuutprogramma ‘Er mag gedanst worden’ was hij ook al te zien in het mooie en bijzondere Werftheater.
Het wordt een mooie avond!

Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy Evers zal op 28 april zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze beginnende cabaretier. Zijn ouders vroegen als kind aan hem: “Wie vind je leuker: papa of mama? Je moet kiezen!”. Ik kan u zeggen: dat doet wel iets met een kind van 6. Een reis door het brein van iemand die maar niet volwassen wil worden.

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017