DATE: 17 feb 2018
TIME: 20:30
TRYO 17 feb 2018

trio cabaretiers try-outen

Aangepaste line-up: Kim Schuddeboom, Victor Luis van Es en Oscar Arnold | presentator: Arjan Kleton
presentator Esther van der Voort

Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats, en is de winnaar van de International Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook…

Tom Montfrooy

Tom is finalist van Cameretten 2015. Juryrapport : “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Laat je verrassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, Ech wel.

Victor Luis van Es

Victor Luis van Es is verrassend ervaren voor een comedian van zijn jonge leeftijd: hij debuteerde op zijn 19e en heeft sindsdien gespeeld op allerlei podia, waaronder Lowlands. Victor deelt zijn gevoelens en ervaringen op zo’n manier dat je niet alleen lacht, maar de dingen ook daadwerkelijk op zijn manier gaat zien: niet zwart, niet wit, niet grijs, maar kleurrijk!

Victor behoort sinds enkele jaren tot de vaste kern comedians van Comedy Café Amsterdam en behaalde de finale van Cameretten in 2016.

Oscar Arnold

Escapist Oscar ontvlucht de werkelijkheid om zo de dagelijkse sleur te compenseren.

Netflix series bingewatchen, lange boswandelingen maken of autisten bestuderen: Oscar grijpt alles aan om de realiteit te kunnen ontvluchten, want hij is totaal niet bezig met de wereld om hem heen. Hij kijkt geen journaal, leest geen NU.nl en gaat niet naar verjaardagen, want voor je het weet moet je nog een mening hebben ook. Oscar Arnold komt er gewoon voor uit dat hij praktiserend escapist is. Deze openheid siert de jonge cabaretier, want in wezen zijn we allemaal escapisten. Dus laten we nu in actie komen!

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017