DATE: 14 mrt 2018
TIME: 20:30
jubileum: De ARTIEST 14 mrt 2018

Kleinkunst en Liedtekst

In deze jubileumweek wordt “De Artiest” in de spotlights geplaatst. Natuurlijk komt men voor het bijwonen van de voorstelling maar die is wat DE ARTIEST er van maakt. Onderdeel van de spanning is de vraag “Slaagt De Artiest er in onze verwachtingen weer te vervullen?”

De oude garde uit de jaren 70 vond zijn kracht in de (vaak politieke) reflectie op de samenleving waarin allerlei groeperingen bezig waren zich te emanciperen. Tal van taboes zijn (mede door het cabaret) geëlimineerd, de vrijheid van meningsuiting enorm opgerekt en het taalgebruik losser dan ooit geworden.

Toch voelen we dat er vanuit de samenleving een nieuw politiek bewustzijn en een nieuw engagement wordt gevraagd van het cabaret, waar veel jonge cabaretiers veelal van gemengde culturele achtergrond, zich met nieuwe vormen en andere rolpatronen oprichten.

Op 4 avonden wordt dit ter discussie gesteld door artiesten uit verschillende generaties. De  ervaren en bekende ouderen en de veelbelovende jongeren proberen door middel van performances of hardop denken elkaar af te tasten welke toekomst het cabaret tegemoet gaat.

Vanavond draait het om Kleinkunst en Liedtekst. De bekende interviewer Kick van der Veer zal trachten de mening te ontlokken aan de artiesten van vanavond, Andermans Veren en Jeroen van Merwijk, die deze genres vertegenwoordigen.

Vandaag is het thema KLEINKUNST en LIEDTEKST.
De artiesten zijn Andermans Veren en Jeroen van Merwijk.
De presentatie wordt verzorgd door Kick van der Veer.

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u een Passe-partout aanschaffen waarmee u alle voorstellingen kunt bijwonen. Wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt.

thema : Kleinkunst en Liedtekst

13_klein

presentatie

is in handen van

Kick van der Veer

2018031418_ws_KickvanderVeer

Artiesten

Andermans Veren

20180314_ws_AndermansVeren

Jeroen van Merwijk

20180314_ws_JeroenvanMerwijk

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur

Passe-partout voor alle jubileum voorstellingen € 60
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017