DATE: 17 mrt 2018
TIME: 20:30
jubileum: de ARTIEST 17 mrt 2018

Streek-Cabaret

In deze jubileumweek wordt “De Artiest” in de spotlights geplaatst. Natuurlijk komt men voor het bijwonen van de voorstelling maar die is wat DE ARTIEST er van maakt. Onderdeel van de spanning is de vraag “Slaagt De Artiest er in onze verwachtingen weer te vervullen?”

De oude garde uit de jaren 70 vond zijn kracht in de (vaak politieke) reflectie op de samenleving waarin allerlei groeperingen bezig waren zich te emanciperen. Tal van taboes zijn (mede door het cabaret) geëlimineerd, de vrijheid van meningsuiting enorm opgerekt en het taalgebruik losser dan ooit geworden.

Toch voelen we dat er vanuit de samenleving een nieuw politiek bewustzijn en een nieuw engagement wordt gevraagd van het cabaret, waar veel jonge cabaretiers veelal van gemengde culturele achtergrond, zich met nieuwe vormen en andere rolpatronen oprichten.

Op 4 avonden wordt dit ter discussie gesteld door artiesten uit verschillende generaties. De  ervaren en bekende ouderen en de veelbelovende jongeren proberen door middel van performances of hardop denken elkaar af te tasten welke toekomst het cabaret tegemoet gaat.

Vanavond draait het om Streek-Cabaret. De bekende interviewer Hijlco Span zal trachten een mening te ontlokken aan de artiesten van vanavond: Sjaak Bral, Mark van de Veerdonk en Steven Brunswijk, die dit genre vertegenwoordigen.

Vanavond is het thema STREEK-CABARET.
De artiesten zijn Sjaak Bral, Mark van de Veerdonk en Steven Brunswijk.
De presentatie wordt verzorgd door Hijlco Span.

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u een Passe-partout aanschaffen waarmee u alle voorstellingen kunt bijwonen. Wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt.

thema : Streek-cabaret

13_klein

presentatie

is in handen van

Hijlco Span

2018031418_ws_HijlcoSpan

Artiesten

Sjaak Bral

20180317_ws_SjaakBral

Mark van de Veerdonk

20180317_ws_MarkvandeVeerdonk

Steven Brunswijk

20180317_ws_StevenBrunswijk01

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur

Passe-partout voor alle jubileum voorstellingen € 60
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017