DATE: 08 mrt 2018
TIME: 20:30
Frans Mulder 08 mrt 2018

Vertelt en zingt… Tot ie Purper ziet

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, in zijn programma ‘…Tot ie PURPER ziet…’ over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven.

Dit doet hij met zoveel humor en zelfspot dat er, ondanks de intieme setting, regelmatig hilarische lachsalvo’s opklinken en het publiek van de ene verbazing in de andere valt. Openhartig, geestig, scherp en vaak  onthutsend eerlijk deelt Frans, met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende  anekdotes over de oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven.

Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes (o.a. ‘Zeilen op de wind van vandaag’ en ‘Jaloezie’).

Frans Mulder, bekend van de succesvolle theatergroep Purper, schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei , Purper, Adèle Bloemendaal en Willem Nijholt.

Frans Mulder is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied ‘Wonderlijk’ uit ‘Simone!’, de theatershow van Simone Kleinsma.

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur
Entree €10 | Speciale kennismakingsaanbiedeing
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017