DATE: 08 dec 2017
TIME: 20:30
De Gestampte Meisjes | HUN 08 dec 2017

Dubbelcabaret: De Gestampte Meisjes | HUN

HUN speelt

Een masterclass zullen Hun het niet noemen, maar Hun duwen u wel wat levenswijsheden door uw strot (uiterst lichtzinnig, uiteraard). Niet dat u het nodig heeft, want u bent natuurlijk ontzettend goed gelukt. Alles is wel. Toch?

Hun zijn afgestudeerd aan het Conservatorium Muziektheater en schrijven Nederlandstalige theaterliedjes begeleid door piano, elektronische shit of iets anders. Het programma bestaat uit muziek, vocale hoogstandjes en hier en daar een onverhoopte danspas.

Momenteel zijn hun druk bezig met hun immense wereldtournee.
Hun zijn muzikaal, fotogeniek en zelfbenoemd weergaloos charmant.

Spel, muziek & tekst: Sabine Krol en Charlotte de Vries
Regie: Pim van Alten

HUN

HUN

De Gestampte Meisjes

20171208_ws_DeGestampteMeisjes
De Gestampte Meisjes – Ballen

De Gestampte Meisjes bestaat uit Esmée, Thenera en Ymke. Drie hele verschillende meiden, maar alle drie even gek.

Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. Zo kwam in 2015 hun eerste voorstelling Schaam Streken tot stand.

Die met succes is ontvangen door het publiek, en de theaterwereld: At Zimmic Gezelschapsprijs 2015, Amsterdam Fringe Bronze Award 2015,  en halve finale Leids Cabaret Festival 2017.

Na veel gespeeld te hebben was het tijd voor een nieuwe voorstelling: BALLEN.

Een nieuwe voorstelling waarin de man centraal staat. Een humoristisch en energieke voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, gegleden en gework-out. Een voorstelling over de ideale man, verwachtingen in een relatie, het gedrag van de man, maar ook de single vrouwen zonder man. En met deze voorstelling wisten zij de Delft Fringe Publieksprijs 2017 in de wacht te slepen.

De Gestampte Meisjes staan voor schokerende, humoristische, kwetsbare en eerlijke voorstellingen geput uit eigen verhalen.

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017