Dubbelcabaret

De Gestampte Meisjes & HUN

Datum: vr 8 december 2017


Open: vanaf 19:45 uur


Aanvang: 20:30 uur


Entree:  €15 / €14 cjp en u-pasSocial Media
trailer de Gestampte Meisjes: https://www.youtube.com/watch?v=uNLfutWnNk4&t=2s
Website www.impresariaatwillem.nl

20171208 ws DeGestampteMeisjes

    De Gestampte Meisjes - Ballen

De Gestampte Meisjes bestaat uit Esmée, Thenera en Ymke. Drie hele verschillende meiden, maar alle drie even gek.
Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. Zo kwam in 2015 hun eerste voorstelling Schaam Streken tot stand. Die met succes is ontvangen door het publiek, en de theaterwereld: At Zimmic Gezelschapsprijs 2015, Amsterdam Fringe Bronze Award 2015, en halve finale Leids Cabaret Festival 2017. Na veel gespeeld te hebben was het tijd voor een nieuwe voorstelling: BALLEN.

Een nieuwe voorstelling waarin de man centraal staat. Een humoristisch en energieke voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, gegleden en gework-out. Een voorstelling over de ideale man, verwachtingen in een relatie, het gedrag van de man, maar ook de single vrouwen zonder man. En met deze voorstelling wisten zij de Delft Fringe Publieksprijs 2017 in de wacht te slepen. De Gestampte Meisjes staan voor schokerende, humoristische, kwetsbare en eerlijke voorstellingen geput uit eigen verhalen.     HUN speelt
Een masterclass zullen Hun het niet noemen, maar Hun duwen u wel wat levenswijsheden door uw strot (uiterst lichtzinnig, uiteraard). Niet dat u het nodig heeft, want u bent natuurlijk ontzettend goed gelukt. Alles is wel. Toch?

20171208 ws HUNHun zijn afgestudeerd aan het Conservatorium Muziektheater en schrijven Nederlandstalige theaterliedjes begeleid door piano, elektronische shit of iets anders. Het programma bestaat uit muziek, vocale hoogstandjes en hier en daar een onverhoopte danspas.
Momenteel zijn hun druk bezig met hun immense wereldtournee.
Hun zijn muzikaal, fotogeniek en zelfbenoemd weergaloos charmant.

Spel, muziek & tekst: Sabine Krol en Charlotte de Vries
Regie: Pim van Alten